Liebster Award – My fifth award as a blogger!

It is an honour to accept the third award in this month and my second Liebster Award. I extend my heartfelt gratitude towards A. B. Mood from Couch Potahto for considering me as eligible for this award.

image

Now, let’s get to the rules.

# Each nominee must have under
200 followers
# Thank and link to the nominating
blog
# Answer their 10 questions and
propose 10 new ones for your
nominees
# Nominate 10 blogs and tell them
that they’ve been nominated
# Write a post containing the
questions
# Include these rules in the post

Now it’s time for the question-answer round! πŸ˜‰

1. What is your biggest fear in life?
And why?
Ans: My biggest fear in life is facing a betrayal from a person I trust the most. Having faced this before, I fear to go through what I’ve been through once again.

2. If you had the chance to go back
in time and undo the mistakes
you’ve made, would you? Give us
the reason of your answer.
Ans: If given an opportunity, I would not go back in time to undo the mistakes I’ve made. I believe, I’ve learnt from my mistakes and have developed as a person. Hence, if those very mistakes are undone, then, I would not be the person I am today.

3. What Top 3 qualities do you
believe must be in your life
partner?
Ans: My life partner must be independent, loving and honest.

4. List your Top 3 favorite movies.
It’s not necessary that they must
be critically acclaimed or something.
Ans: In no particular order, my top three favourite movies are Sound of Music, Ten Commandments and the Harry Potter series.

5. If I ask you to suggest me a book
that will change my life, which
book will you refer? Please no
Catcher in the Rye, To Kill a
Mockingbird or Lord of the Flies.
Ans: I would like to recommend Eleven Minutes written by Paulo Coelho.

6. Who is your favourite fictional
hero/heroine (in movie or TV).
And why? Super-powers aren’t
necessary.
Ans: Maria from the movie Sound of Music is my favourite fictional character because of the childlike behaviour that she preserves behind her strength and determination.

7. What makes you happy (it should not involve technology)?
Ans: Undoubtedly, writing makes me happy.

8. What are the Top 3 things on your Bucket List?
Ans: The top three things on my Bucket List are —
i. Publish my first novel
ii. Try out adventure sports
iii. Expand my blog on WordPress

9. Tell me your favorite joke!
Ans:
Monami and Shreya are two very good friends. They recite in unison…
” Pussy cat, pussy cat,
Where have you been?
I’ve been to London
To see the queen. ”

Shreya: Monami, where’s London?
Monami: In UK!
Monami: Shreya, what flows through London?
Shreya: River Thames!

10. What is the best compliment you have ever received?
Ans: ”You write from your heart. That’s why I love to read your blog so much!” – theonlysup

Inspired by Yoshiko, this time, I would like to extend this award to EVERY BLOGGER! Please feel free to accept the award and answer the same questions that I’ve answered! πŸ™‚

Congratulations, everyone!!!

Advertisements

39 thoughts on “Liebster Award – My fifth award as a blogger!

      1. First of all, because it’s true. You have a wonderful writing skill that is attractive to readers. Your writing selection is varied, so it’s never boring. You have a lot of awards lately, so I think that the secret it out!

        Liked by 2 people

  1. Yashika congrats for ds award and wishing u for ur carted dream to publish novel. Came to know more about you. I had also read 11 minutes and agreed with you that it has some life learning lesson and message is simple to flow with time and welcome everything comes into life and enjoy.
    In the end you gave this award to everyone and i found it like a Satyanarayan Swami’s Prasad because there also are listeners get Prasadam and here you also have awarded all…. πŸ™‚ πŸ˜›

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s